RSS
Facebook
Twitter

17 March 2011

Pesanan: Jom Selawat

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...

Agak lama blog ini sunyi tanpa sebarang artikel yang di post. Bukan sebab aku tak menulis, tapi sebab aku rase berat nak publish apa yang dah aku tulis. Rase cam tak bermakna jek. tapi ingat nak post artikel arini, skali komputer kt cc ni tak leh bace lak file aku ni. Adeh...

well then, untuk tak nak biarkan entry kali ini kosong dan merapu, aku ajak semua, jom kite semua sama2 banyak selawat ke atas baginda Rasulullah s.a.w. Semoga kita dihimpunkan bersama baginda di akhirat sana.....

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ

Terjemahan: Ya Allah, berilah selawat ke atas Muhammad dan keluarga Muhammad sebagaimana Engkau telah berselawat ke atas keluarga Ibrahim, sesungguhnya Engkau Maha Terpuji lagi Maha Mulia. Ya Allah, berkahilah ke atas Muhammad dan keluarga Muhammad sebagaimana Engkau telah memberkahi keluarga Ibrahim. Sesungguhnya Engkau Maha Terpuji lagi Maha Mulia.

Insya Allah, nanti aku akan post kan artikel yg dah tulis sebelum ni. doakan yek....


Satu lagi pesanan. Kepada family saya, Ibu, ayah along, kak fiza, abg azrul, angah, alang dan sedara mara sekalian, juga kengkawan yang nak rase jeles dalam hati, sila tengok facebook syafiq shah untuk melihat betapa seronok nye saye maen salji... hahahaha....


salji ditangan yang sejuk.... (amacam, jeles tak?)



2 ulasan:

Robi'ah El-Jawawi said...

xjeles..kat rumah pun ada salji.dalam peti sejuk..

D.K. said...

hahaha....no komen....
bese org jeles jek kate die tak jeles, ni kawan sy kate, bukan sy...

syukran kerana membaca... (^^,)