RSS
Facebook
Twitter

01 October 2009

Kembara D'Putrajaya



Seminggu sebelum exam terakhir, para pelajar dari kelas al-QudS semester 6 seramai 8 orang telah keluau merayap ke bandar Putrajaya. Katanya nak menikmati panorama terakhir bersama-sama sebelum masing-masing pergi membawa diri (walhal bukan sume pun yg abis...jgn lupe siapkan tesis wei...).

Di samping menikmati dan menghayati keindahan ciptaan Illahi serta pembaziran manusia yang mengejar dunia kat sana, kami sempat meng'candid' beberapa gambar yang kononnya smart kata Busyro. Boleh ah... dia kan minat amik-amik gambar ni. walaupun menggunakan kamera pinjam import dari Singapore, tapi itu tidak membantutkan usaha bebudak kelas kami untuk bergaya.

maka, berikut adalah sedikit daripada gambar-gambar bakal Ustaz dari al-QudS sem 6 KUIS.



Nizam yang tengah khusyuk membaca papan tanda...


Ai.... budget macho ah tu....

Ish, ape kene depe dua ni?


dua sahabat sedang bercanda... Acid, tak yah la nyorok-nyorok


Ya, inilah dia para ustaz dari al-QudS semester 6 2009.

SEMOGA UKHWAH KITA KAN KEKAL ERAT SELAMA-LAMANYA.
INSYA ALLAH.....


ps: pada ustazah-ustazah, korang jgn marah ea, gambar korang tidak dibenarkan masuk dalam blog ni, tak cantik!

hahaha...gurau je.



2 ulasan:

..::بشرى::.. said...

kepada cikgu2..bukan ustazah ek...mmg tak di alu2 kan utk di upload dlm ni..haha

D.K. said...

Hek eleh, bagi la diorang merasa di pggl ustazah gak, hahaha... ni doa sheikh, doa....