RSS
Facebook
Twitter

12 May 2010

Nostalgia K.U.I.S (2006-2009)

Baru-baru ni aku telah berpeluang untuk menyelongkar kotak album lama aku, tak ku sangka, aku menjumpai gambar-gambar lame yang dah hampir kecewa gak aku mencari sebelum ni. mana gambar kenangan aku mase kat simpang lima dulu, aku post dalam FB, kat sini just nak kongsi dua gambar yang best bagi aku...


Diploma al-Quds Semester 3 Sesi September 2007

serba serbi tentang batch kami.

September 2006 - Semester 1, ahli kelas 9 orang (5 lelaki 4 perempuan)
Mei 2007 - Semester 2, 9 orang (tambah seorang dari Usuluddin, die tukar kos and sorang muslimah keluar tukar kos ke dakwah)
September 2007 - Semester 3, 10 orang (tambah seorang n keluar seorang)
Mei 2008 - Semester 4, 9 orang ( 6 lelaki, 3 perempuan)
September 2008 - Semester 5, 8 orang (seorang lelaki berhenti belajar.... sedey)
Mei 2009 - Semester 6, hanya 8 orang (5 lelaki dan 3 perempuan)

Kredit kepada Nizam, Busyro, Rasyid, Akram, Kak Iza, Kak Ghah, Azhani




Kelab Perkim KUIS


Join mase short sem semester dua kerana kerja kemasyarakatan dalam subjek Madkhal Fi 'Ulum al-Da'wah

kekal sampai semester Lima, sempat merasa duduk bawah tiga kepimpinan

2007-2008 - Ridhuwan
2008-2009 (sekejap) -Yusuf Marlon
2008-2009 - Bukhari

Thanks kepada sume sahabat yang beri kerjasama.


0 ulasan: